Terapi

Psykolog Laura Ree

Du kan altid booke tid til en samtale her.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig:

lauraree@protonmail.com

Tlf.: +45 51643562

OM MIG

Mit navn er Laura. Jeg er mor, hustru og selvstændig psykolog med fokus på familiedannelse.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet, og arbejder i dag som privatpraktiserende psykolog. Min praksis ligger centralt i København, i et klinikfællesskab med Kristina HermannRadha Vijay og Christina Johansen.

FOKUS PÅ FAMILIEDANNELSE

Jeg har specialiseret mig inden for feltet familiedannelse, der omhandler graviditet, fertilitet, fødsel, efterfødsel og forældreskabet i barnets tre første leveår.

Mit hjertebarn er at yde hjælp til de forældre, der har brug for støtte til at komme igennem de problemer, som denne livsfase kan rumme. Derfor tilbyder jeg terapi og rådgivning, både i min klinik og online, samt skriver lidt om relaterede emner her.

Forældreskabet er en stor livsomvæltning, hvor mange oplever svære tanker og følelser. Det kan være vanskeligheder i graviditeten, eller i forsøget på at blive gravid. Det kan være oplevelser ved fødslen, eller den første tid som nybagt forælder. For mange opstår der også generelle udfordringer i det at være forælder til et lille barn, såsom tvivl om ”opdragelse”, barnets adfærd eller søskendeproblematikker.

Temaer der relaterer sig hertil kan være:

ANGST

SORG

SMERTER

TRAUMER

ADFÆRD OG UDVIKLING

DEPRESSION

TVANGSTANKER

LIVSKRISE

IDENTITETSKRISE

BØRNEOPDRAGELSE

TERAPI PÅ FAMILIENS PRÆMISSER

Det kan være svært at finde tid, ro og overskud til at opsøge en psykolog. Men det er netop årene hvor vi danner familie, der er de allervigtigste for barnets fremtidige udvikling og trivsel. Derfor er det afgørende for mig at gøre terapi så fleksibelt som muligt, så det kan tilpasses familielivets præmisser.

Der kan således nemt bookes tid online, til både fysiske og online samtaler.

Man er altid velkommen til at tage sit lille barn med ind i min praksis. Jeg har legetøj, plads og forståelse for de behov og pauser der kan opstå undervejs.

Online samtaler via sikker forbindelse gør terapi mere tilgængeligt. Man kan blive i velkendte rammer, og undgå tidskrævende transporttid. Derudover kan man være til stede i det omfang det kræves af sin familie, og have mulighed for at amme, skifte ble, trøste etc. imens.

Jeg tilbyder nedsat pris for barslende, hjemmegående og ledige. At gå til psykolog er en større investering, jeg hermed håber kan være flere forundt.

Læs mere herom under priser.

TEORETISK STÅSTED OG METODE

Jeg er psykodynamisk funderet, og har specialiseret mig indenfor det tilknytnings- og mentaliseringsteoretiske felt. Min metodiske tilgang tilpasses dog altid efter hvilken problemstilling det drejer sig om. Jeg har bl.a. erfaring med kognitiv adfærdsterapeutiske, metakognitive og narrative metoder, som jeg kan trække på alt efter det specifikke behov.

Vigtigst er dog, at jeg altid bestræber mig på at møde mennesker der hvor de er, og lytte med ydmyghed, respekt og forståelse for netop deres situation.

ØVRIGE INFORMATIONER

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer, der bl.a. indebærer at jeg har tavshedspligt.

Derudover modtager jeg løbende supervision, deltager i kurser samt holder mig opdateret på relevant forskning og tilsvarende opkvalificerende arbejde.