Terapi

Psykolog Laura Ree

Du kan altid booke tid til en samtale her.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig:

lauraree@protonmail.com

Tlf.: +45 51643562

OM MIG

Mit navn er Laura, jeg er uddannet cand.psych fra Københavns universitet og arbejder som selvstændig psykolog. Jeg tilbyder samtaler i København og online.

FOKUS PÅ FAMILIEDANNELSE

Jeg har specialiseret mig inden for feltet familiedannelse, der omhandler graviditet, fertilitet, fødsel, efterfødsel og forældreskabet. Kort sagt alt hvad der hører til at skabe og blive en familie.

Mit hjertebarn er at yde hjælp til de forældre, der har brug for støtte til at komme igennem de problemer, som denne livsfase kan rumme. Derfor tilbyder jeg terapi og rådgivning, samt skriver lidt om relaterede emner her.

Forældreskabet er en stor livsomvæltning, hvor mange oplever svære tanker og følelser. Det kan være vanskeligheder i graviditeten, eller i forsøget på at blive gravid. Det kan være oplevelser ved fødslen, eller den første tid som nybagt forælder. For mange opstår der også generelle udfordringer i det at være forælder til et lille barn, såsom tvivl om håndteringen af barnets adfærd.

Temaer der relaterer sig hertil kan være:

ANGST

SORG

SMERTER

TRAUMER

SVÆR FØDSEL

DEPRESSION

TVANGSTANKER

LIVSKRISE

BARNETS ADFÆRD OG UDVIKLING

FERTILITETS-BEHANDLING

TERAPI PÅ FAMILIENS PRÆMISSER

Det kan være svært at finde tid, ro og overskud til at opsøge en psykolog. Men årene hvor vi danner familie er grundlæggende for barnets, såvel som familiens, udvikling og trivsel, og derfor er det afgørende for mig at gøre terapi så fleksibelt som muligt, så det kan tilpasses familielivets præmisser.

Der kan således nemt bookes tid online, til både fysiske og online samtaler.

Man er altid velkommen til at tage sit lille barn med ind i min praksis. Jeg har legetøj, plads og forståelse for de behov og pauser der kan opstå undervejs.

Online samtaler via sikker forbindelse gør terapi mere tilgængeligt. Man kan blive i velkendte rammer og undgå tidskrævende transporttid.

Læs mere herom under priser.

Jeg tilbyder nedsat pris for barslende, ledige og hjemmegående. At gå til psykolog er en større investering, jeg hermed håber kan være flere forundt.

TEORETISK STÅSTED OG METODE

Jeg er psykodynamisk funderet, og har specialiseret mig indenfor det tilknytnings- og mentaliseringsteoretiske felt. Min metodiske tilgang tilpasses dog altid efter hvilken problemstilling det drejer sig om. Jeg har bl.a. erfaring med kognitiv adfærdsterapi samt den metakognitive og narrative metode, som jeg kan trække på alt efter det specifikke behov.

Vigtigst er dog, at jeg altid bestræber mig på at møde dig der hvor du er, og lytte med ydmyghed, respekt og forståelse for netop din situation.

ØVRIGE INFORMATIONER

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer, der bl.a. indebærer at jeg har tavshedspligt.

Jeg arbejder hele tiden på at dygtiggøre mig, og modtager løbende supervision, deltager i kurser samt holder mig opdateret på relevant forskning.